Administrar

control remot

octubrina | 23 Novembre, 2008 23:06

Crea records d'infància a partir del Google map. Jo sóc una gran fanàtica dels Google maps, no podria sobreviure a aquesta ciutat sense cadascuna d'aquestes meravelles. Em fascina cada vegada que veig un cotxe amb el ròtul de Google pel carrer. I després del crit de sorpresa en veure el vehicle penso ipsofàcticament: la virtualitat existeix! De vegades el no-res es materialitza. I clar, a algun lloc de la meva pell es deuen haver quedat ancorades les teves paraules. I sí, d'alguna manera -somehow- també tens dret de recrear la teva infància a través d'un Google map. És estrany, no obstant, el fet de tenir un passat emmagatzemat en bytes i jpg i mp3 i mpg4. Perquè arribarà un moment en què podrem convertir una abraçada en un .exe o .dmg per les (i els) mac-ques. I en lloc d'imaginar una altra vegada el tacte dels teus llavis bastarà fer un control z per tornar al passat i un control y per recrear-lo. Rewind & forward del VHS. Necessito una abraçada més que mai. I si faig un copy paste d'aquell somni i tu fas un alt f4 per tancar la llum i fem l'amor tota la nit?

Comentaris

 1. PepMaria
  El temps

  N'hi ha prou amb el temps passat que fins i tot va congriar un haiku una nit llarga sense orfidal mentre la bomba del neumotòrax cantava un psalteri monòdic indesmaiable? Les piles, han de ser de níquel-cadmi? Això és com una mena de F1.

  PepMaria | 30/11/2008, 01:28
 2. octubrina
  Re: control remot

  Rafel, jo també de vegades intent fer coses rares com voler fer perdudes quan perd les claus dins el bolso.

  PepMaria: de vegades basta deixar passar el temps o posar a carregar les piles. Gràcies per passar:)

  littlecriatura! vigila que em veuràs riure pel google!! llavors sí que has de fer una captura! ets genial :)

  bitxet! prepara les braves que vénc aviat! després de nadal fem un sopar inamovible eh?

  clarissa! jo també penso que les maneres d'abans eren molt més romàntiques. de fet, no crec que deixin d'existir tot i que s'impregnin de tendències massa informàtiques. però qui no s'ha enamorat d'un informàtic i dels seus "travallengües"?

  octubrina | 24/11/2008, 21:43
 3. clarissa vaughan
  Re: control remot

  suposo que ara, les declaracions d'amor, es faran d'aquesta manera, amb copy pastes i alts f4 per tancar el llum... els temps canvien, però crec que era millor la manera romàntica d'antany :)

  clarissa vaughan | 24/11/2008, 21:35
 4. bitxo
  Re: control remot

  genial, petita :) trobo a faltar el teu somriure davant d'un bon sopar a bcn. when will you come?

  bitxo | 24/11/2008, 15:48
 5. petitacriatura
  Re: control remot

  A mi em venen ganes de fer captures de pantalla a tort i a dret cada cop que actualitzes el blog. Jo em passo hores amb el google maps i l'street view. Una de les meves darreres troballes és ma mare amb les bosses de la compra. El proper cop que vegis el cotxe de google, saluda! :-) Una gigaabraçada.

  petitacriatura | 24/11/2008, 11:29
 6. PepMaria
  Ai las!

  Ai las! A mi no m'ha funcionat fer un control z ni un control y. Hauré de canviar de teclat o també d'ordinador com he canviat de veu?

  PepMaria | 23/11/2008, 23:55
 7. Rafel
  Re: control remot

  Sí! Jo moltíssimes vegades he dessitjat poder fer un locate, o un Control^F per a cercar quelcom a l'habitació xD ... i no és broma, més d'un pic quan m'equivoc fent alguna cosa, pens: UNDO! UNDO! UNDO! D'oh! No puc! ¬.¬'

  Cuida't! :)

  Rafel | 23/11/2008, 23:46
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS