Administrar

cicles

octubrina | 08 Juny, 2006 08:08

La va despertar el timbre de la porta. Qui devia ser? La portera? No, no. Va entrar carregat d'il·lusió, un pastís de xocolata i dos croissants. Ell, en cirereta, aquella fruita exòtica que l'encuriosia de tant en tant, de manera cíclica i distanciada. Ell, amb aquells ulls de m'agrades perquè ets així i ets tu i t'ompliria la vida de colors. Ella, que havia caigut en la indiferència absoluta després que li arrabassessin l'esperança amb un whisky, que buscava un sol motiu perquè ell li tregués la son. Ella, amb la seva nova pell camaleònica, el va mirar amb els ulls de no et podré estimar mai. Pels cicles dels cicles. Amén.

Comentaris

 1. Shin-Ta/Danae
  ...
  Els mai i els per sempre són tan sols una trampa dibuixada en paraules que desdibuixa els sentiments que no necessiten de paraules. 'Mai t'oblidaré'... 'Sempre et recordaré'... No fa falta dir-ho, és impossible deixar de recordar, i també oblidar. Encara que tot s'amagui al darrera de falsos murs de falses aparences que algú s'entesti a no trencar. Potser només per orgull. I sí, si que es pot dir mai, però sempre que no es parli de sentiments.
  Shin-Ta/Danae | 09/06/2006, 07:55
 2. bitxo
  Re: cicles
  Tot just t'acabo de descobrir gràcies a la recomanació d'un bon amic i ja t'asseguro que tornaré. M'agrada molt com escrius.
  bitxo | 08/06/2006, 16:10
 3. Octubrina
  Re: cicles
  Això mateix anava a dir, Ikaros. el mai i el sempre estan massa esborrats per diferenciar què és què. per tant, bellosoli, de la mateixa manera que mai podem dir mai, sempre podem dir sempre. i tot continua sent igual d'estrany, com una margalida amb pètals de pols.
  Octubrina | 08/06/2006, 11:36
 4. Ikaros
  Re: cicles
  Mai i sempre són la mateixa cosa.(...sense gènere ni plural...)
  Ikaros | 08/06/2006, 10:49
 5. bellosoli
  Re: cicles
  pobre noi, em sap greu... si estem equivocats en creure que les coses poden durar per sempre, no hauríem de concloure que mai no es pot dir mai?
  bellosoli | 08/06/2006, 09:22
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS