Administrar

nivell 1

octubrina | 21 Gener, 2009 23:36

possiblement estic al nivell 1 d'esgotament del qual es resten un arrel quadrada de chilling out session i es multiplica per seixanta dosis d'altibaixos, dividits per una duodècima part de paranoia bipolar i se suma per sempre més per unes abraçades políglotes de nimfes, gegants i cap-grossos. potser serà que si faig una regla de tres i al resultat li aplico un binomi de dimoni i trec el nombre pi de la butxaca, la ressaca del 31, perquè el dimoni va fer trenta i sant antoni 31, serà equidistant i proporcional a la sort que invoco cada nit a les fogueres del meu coixí de vellut vermell. o serà que després del nivell 1, la sort serà al nivell 2.

el primer cafè de l'any

octubrina | 01 Gener, 2009 16:50

Retorno als accents. Posar les síl·labes esdrúixoles a l'estenedor dels fils vermells per a que se sequin i es tornin de color verd o, amb molta sort, siguin correctament pronunciades sense que el vent se les endugui volant. Els flaixos no s'han disparat aquest migdia quan ens hem trobat per fer el cafè. Tu volies dos de sucre i jo he començat l'any que només en vull un. Has mirat per la finestra i ja s'ha fet fosc. Retorno als accents sense excuses, quina pena que l'apòstrof ja no estigui mai més devora la ç trencada, els veia en bons ulls. Els espais, la mudesa, les paraules tornen arbitràries amb la boira de Londres. I tu que vols dos sucres; però si tu mai beus cafè. M'encanta, dius, i em somrius.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS