Administrar

tremolors

octubrina | 21 Abril, 2008 19:43

Tenc unes ganes immesurables de tremolar. Tremolar i tenir la pell de gallina i tenir aquests daltibaixos al cor que mouen els batecs a emptentes quan et veuen. I travar-me la llengua i tenir calor i tremolar una altra vegada. I somniar. I somniar que somnio que comences pels peus i després aquella lluita interminable de melics i de genolls desbaratats. I saber sense pressa tot allò que amagam. I rebre cartes dels astres que diuen que sóc una bruixa bona al·lota, amb llunes de colors. Diu Aries avui, que alguna cosa ha d'explotar i que fa mesos que està esperant. Que s'encenguin tots els motors. Que avui han pujat els graus i, per fi, sento la primavera i l'enyor.

sofà vermell

octubrina | 01 Abril, 2008 22:16

I decideixo fugir de les pròpies paraules, de les pròpies cendres. Ja he cremat massa somnis per no haver-hi posat protecció solar. Veig les esferes totalment triangulars, amb tots els caires ben afilats amenaçant de fer crulls metàl·lics a l'ànima. Qualsevol punt de vista és miòpic, li manquen molts graus per tenir una visió completa de l'esvoranc. Podria tancar aquest aroma que m’has impregnat al cos dins una capseta de vidre. I t’ensumaria cada nit abans de dormir en una sessió d’amoraterapia per a ressuscitar totes les carícies i les petjades del sofà vermell. Ara tenc un sofà vermell i els ulls blaus. I conec una mediadora de gats i de conflictes de sangs armada. I, per si no ho sabies, m’encanta que tanquis la porta del microones abans que marxis.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS