Administrar

desperta't

octubrina | 14 Juliol, 2006 15:03

Rius de son. No saps si parles de torrents, de rialles o de manifestacions ocultes del subconscient. Navegues pels ventiladors i quan despertes veus que estàs ajagut damunt una apost de sucre i sal. I clar, no pots distingir els colors. Perquè dins el blanc, com en el blau i el negre, hi ha tots els colors. I cada color té un regust amarg del marró dels teus ulls, de pipelles esfilagarsades, de no t'estims no dits, d'embulls indirectes. I justament queden 23 minuts. I la son és fum vermell. Que no, que no. Que no es pot fumar. I menys fumar-te d'amagat, quan estàs d'esquena i no em veus. Com es pot sentir tant sense sentir cap batec? Travesses les arrels de palmeres i què? Et sents més alliberat per respirar aquestes profunditats de l'aigua. Fals. Sempre nedes en fals, els batecs són postissos, les llunes de plastelina i les carícies de porcellana d'imitació. Crec que ja no vull estimar mai més.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS