Administrar

genealogia dels peus

octubrina | 05 Juliol, 2006 11:33

Avui he descobert la genealogia dels meus peus. Les ungles són de nacre i tenen com avantpassats a copinyes i caragolets de mar salats, embadurnats d'una capa d'arena fina i restes d'alga mil·lenària. N'hi ha quatre que han heretat la rebeldia de la família per part de ma mare, els dos dits grossos són terriblement eròtics, cerquen carn i desafien la pell nua a cada passa. N'hi ha un que arrossega històries de nits d'alcohol i fum, potser dels primers vampirs i de les glòries innocents de l'estiu. Ha quedat amb l'arrel demacrada, esblaïmada. Crec que ha perdut definitivament la virginitat. Els menuts sí que van desfets, d'ulls petits, xinesos, tenen la panxeta roja i s'esclaten de riure quan es posen a ballar amb aquella flexibilitat que irrita als altres dits. I el pubill, què n'he de dir, aquest és l'únic que sobreviu en aquest món de petjades sense ombra.

I, ara, no em faries un massatget?
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS