Administrar

oferta de treball

octubrina | 31 Octubre, 2005 14:18

Es busca persona afeccionada a teixir i/o desteixir per a ajudar a desfilar ulls cosits de son.

un any

octubrina | 24 Octubre, 2005 18:10

idò sí.

un any ja fa d'aquest bloc. un any d'octubrines, d'octubrina, d'octubrí, de silenci, d'emily, de shin-ta, d'ulyse, de corbera, de miró llull, d'àngel blau, de litus... De paraules, inoportunes, llamineres, dolces, seques, esquitxades, afilades, capgirades, prim-mirades, automàtiques, interrogants, misterioses, curioses, afectuoses, enganxívoles, ennigulades, salades...

quants punts suspensius que queden per posar! gràcies a tots!

Ara

octubrina | 07 Octubre, 2005 17:55

I ara, per favor, ensenya'm a reviure't.

laberint vermell

octubrina | 01 Octubre, 2005 00:31

les galtes s'enfilen fins els ulls i les pipelles s'hi aferren, estiren amb tota la seva força capilar un somriure de perfum d'anís. somriures fets de fang i pluja. somriures de cor airós, volàtil. muscles fets de trunyella.

qui s'atreveix a ser sang?
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS