Administrar

plou i plourà

octubrina | 17 Juliol, 2005 19:58

plourà sal, suaument, sense que te n'adonis, fins que un dia trobaràs que el teu cor està fet tot de llàgrimes gelades, amb petites venetes d'enyor...

Estranyeses

octubrina | 15 Juliol, 2005 18:08

Avui escric només amb una mà. L'altra està empastifada de crema (i quan he provat d'escriure amb l'altre mà, he deixat el teclat brillant i cremós). M'ha picat un bitxo, no sé quin ni a quina part de la mà, però m'ha deixat la mà inflada, que casi no la podia doblegar. I jo que me pensava que era l'onada de calor que m'havia agafat desprevinguda, com que no he escoltat en Mauri... Me sent molt nina petita cercant cada lletra del teclat.

M'agradaria xerrar de les sensacions estranyes que et causen les coses noves, els objectes, les persones que no has conegut fins avui, les que fa anys que coneixes, el buit estrany i silenciós que et deixen les que ja no hi són, les picades de mosquit o de corc que et fan una invasió subtil a la mà i et deixen manca i infantil, les veus escrites que surten innocentment. És estrany. El cos actua davant les estranyeses. Una sensació inefable, costa posar-li paraules. Segons quina estranyesa fa ganes pegar amb el cap contra la paret per sentir l'eco de la paret de pladur, en d'altres faries estiraments dels nusos dels peus, de la mandíbula immutable de dalt, o una estreta de cul, com quan ets petita i a l'hivern et dieun, "tens fred? idò estreny es culet!", quina ràbia. És aquesta ràbia infantil que no et permet acabar una aspiració i una expiració correcta.

Hi ha estrenyeses que et deixen amb els ulls ben badats i no pots parpallejar, només pots fer un rewind a allò estrany que acabes de pensar. Play. Rewind. Play. Play. Rewind. No, no sóc jo, no puc ser jo. Play. Forward. Ben envant i ben lluny de tu. Allunyes l'estranyesa, sabent que després de cop tornaràs a la mateixa imatge, paraula, sensació. D'altres estranyeses et muden la pell dels llavis d'un teixit sec, de serp, la llengua se't torna estreta i roja i quan vols parlar no saps trobar la paraula exacte i quan més ho intentes, només saps sacsejar la llengua a gran velocitat, fins que ja no saps com unir un verb d'un predicat.

Quan no coneixes algú també et sents estrany, el cap queda aferrat al coll i es mou amb petits bots de tremolors cap endavant o cap abaix. Si l'haguessis conegut pel carrer l'hauries mirat descaradament de dalt a baix i t'hauria imaginat el lloc més eròtic on fer l'amor.

La millor solució per eliminar aquestes estranyeses és fer l'amor. L'acab de fer. A què no ho pareix? Els teclats han quedat satisfets, quan m'he decidit a emprar les dues mans ja no ha pogut més! Quin crit! Cremeta.

londres

octubrina | 07 Juliol, 2005 11:19

Anava a parlar dels paraigües tan enormes que duu la gent avui, però he engegat la tele i m'he trobat que avui Londres torna a ser protagonista. Quina tristesa de món.

cops

octubrina | 06 Juliol, 2005 10:59

Als veïns d'abaix se'ls ha ocorregut fer obra i no acaben mai de pegar cops. Jo també en vull pegar, amb un martell, ben fort, contra totes les pors, resignacions i indiferències. Fa olor de setembre avui. No sé per què, però és així.

verbs

octubrina | 02 Juliol, 2005 03:57

només per un moment, viuré amb els ulls tancats. no veuré ningú, no veuré sortir el sol, no faré res, només tendré els ulls tancants i quan desperti serà un món nou. tot diferent. sense haver de demostrar res. odi aquest verb. ara ja no puc pensar gaire. escric sense saber què, em deix endur institivament i potser demà esborraré aquest comentari. qui sap. res, tot és fosc. ja és hora de dormir o de despertar-se, de fer maletes, l'amor, cantar, agafar taxis, veure borrós...

deures d'estiu

octubrina | 01 Juliol, 2005 19:10

Tasca d'estiu: fes l'anàlisi de les següents frases, identifica subjecte, verb i predicat. Al setembre t'ho corregiré.

Anam a sopar a una creperia. Les sorpreses li encanten. Avui no he tengut calor. T'ha tornat la corrent? Jo ja faig tard. Tu te'n vas. Ella, la més bella donzella, parla amb ulls de mel. Ell ja no existeix. Vosaltres heu quedat empardalats. Ells han quedat. No miris! Deixa de posar rentadores! Me cridaràs? Té cotxe nou. No tenguis por. Ha estat un horabaixa de bruixots? Hi anam? Ja saps on. Bon estiu. Ho sent. Véns a dormir amb mi avui vespre?

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS