Administrar

Vaig a dormir!

octubrina | 25 Maig, 2005 23:17

Sí, sí, com ho sentiu! Vaig a dormir i pens descansar les poques hores que dormi... Visca la son! Algú vol entrar en els meus somnis?

els batecs van parar

octubrina | 22 Maig, 2005 00:00

"Dolçament dormies, però et va despertar uns cops a la porta, t'estava cridat, nena on ets? siusplau, deixa'm entrar". El teu cor aturmentat no volia cedir...

On ets?

ones

octubrina | 21 Maig, 2005 00:00

dispersió. entre el mar d'aquí i el mar d'allà. les ones es despisten i no saben quin peus han de banyar primer, si els de l'esgotament o els de l'asfíxia. no saben si moriran per l'excés de sal o per una bufada de vent de rebot just quan entri l'embat. tot es dispersa en infinituds de camins. les ones més que ningú. i jo, més que mai, tenc por.

He desaparegut

octubrina | 08 Maig, 2005 21:53

Algú m'ha vist? No em trob per enlloc...
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS